Send en besked
Ring os op

Arbejdsproces ved isolering

Personlig kontakt er afgørende for et godt samarbejde. Derfor er det os selv, der varetager hele processen fra energitjek til kontrol af isolering. Det er os der tager telefonen, når du ringer – og det er også os som kommer ud og løser opgaven.

1. Gratis energitjek

Efter aftale med dig kommer vi ud og foretager et gratis professionelt energitjek, hvor vi gennemgår husets klimaskærme.

2. Gennemgang af din bolig

Derefter foretager vi en grundig gennemgang af dit hus, hvor vi bl.a. ser på husets nuværende isolering samt belyser mulighederne for den bedste isoleringsløsning for dig og dit hus.

3. Beregning af besparelser ved isolering og tilbud

Herefter foretager vi beregninger, der viser hvad du får ud af at isolere dit hus. Vi kan fortælle dig om den forventede energibesparelse, tilbagebetalingstid evt. stigning i husets energiklasse m.m. Vi informerer dig omkring håndværkerfradraget samt energitilskuddet, som vi automatisk indhenter for dig.

4. Isolering udføres

Såfremt du takker ja til det ellers uforpligtende tilbud, finder vi i samarbejde en dato, hvor det passer jer bedst at få udført isoleringsopgaven. Vi foretager de nødvendige indgreb og lukker pænt af efter os. Du skulle helst ikke kunne se vi har været der ­ du skal kunne mærke det! Ofte går der ikke længe før du mærker hvordan komforten i dit hus er steget og de kolde vægge og kuldebroer er forsvundet. Dernæst vil du kunne mærke en energibesparelse på varmeregningen.

5. Kontrol af isolering foretages

Efter ca. 12 måneder kommer vi igen forbi dit hus for at foretage en kontrol på vores isoleringsarbejde i form af et termografitjek. Vi sikrer os derved at opgaven er udført efter hensigten og at du som kunde får det bedste udbytte af vores indsats. Skulle der vise sig behov for efterfyldning af det udførte arbejde, gør vi selvfølgelig dette uden beregning. Dette kræver tilmelding i december måned.

Bestil et gratis energitjek – Vi er eksperter i isolering

Med mere end 15 års erfaring tør vi godt kalde os eksperter indenfor isolering.
Vi hjælper mange kunder i områderne omkring Aalborg, Hadsund, Hobro, Brønderslev og Randers, men vi kan også køre længere.

Vi udfører blandt andet:

Kan det mon betale sig at efterisolere?
Få svar på om det kan betale sig for dig og dit hus.­ Bestil et gratis energitjek.

Rubi Isolering

Rubi Isolering