Send en besked
Ring os op

Om Rubi

Vi er eksperter i isolering
Med mere end 15 års erfaring, tør vi godt kalde os eksperter i isolering. Vi kender alle former for isoleringsmateriale og ved derfor helt præcist, hvad der er den bedste isoleringsløsning for dig og dit hus – og vi er selvfølgelig registrerede energivejledere igennem energivejlederen.dk og har Level 1 uddannelsen inden for termografi.

Vi arbejder for dig
Hver dag gør vi en stor indsats for, at du som kunde kan være tryg og 100% tilfreds med vores arbejde. Vi løser alle isoleringsopgaver med den nødvendige professionelle viden, der sikrer at opgaven bliver udført præcist som den skal og med det bedste resultat for dig og dit hus.

Vi hjælper dig med energioptimering af dit hus
Via en grundig undersøgelse af dit hus kan vi fortælle dig, om du med fordel kan energioptimere dit hus ved enten at få lavet en hulmursisolering eller loftisolering. Det er derefter op til dig om du vil benytte dig af tilbuddet og fremover spare penge på varmeregningen og samtidig øge værdien i dit hus.

Personlig kontakt er afgørende for et godt samarbejde
Derfor er det os selv, der varetager hele processen. Det er os, der telefonen når du ringer – og det er også os som kommer ud og løser opgaven.

Bestil et gratis energitjek af professionelle energivejledere

Vi er eksperter i isolering
Med mere end 19 års erfaring, tør vi godt kalde os eksperter inden for isolering – og vi er selvfølgelig registrerede energivejledere.


Kan det mon betale sig at efterisolere?
Få svar på om det kan betale sig for dig og dit hus.­ Bestil et gratis energitjek

Rubi Isolering

Rubi Isolering