Send en besked
Ring os op

Ofte stillede spørgsmål

Hvad får jeg ud af at efterisolere mit hus?

Den typiske reaktion fra vores tidligere kunder er den glæde over at få et hus med øget komfort. Der er ikke længere træk fra kuldebroer i loft og hulmur, husets temperatur er nu jævn fordelt og støjniveauet ude fra gaden er blevet markant mindre. Dernæst mærkes begejstringen over at kunne se en besparelse på varmeregningen.

Husets energimærkning kan stige afhængig af husets varmekilde og isoleringsform. En øgning i husets energiklasse øger husets værdi, hvilket kan være en fordel i forbindelse med et evt. salg.

Kan I hjælpe mig med isolering af nybyggeri?

Hos RUBI udfører vi alle former for klimaskærme. Isolering af nybyggeri er bestemt noget vi være behjælpelig omkring. Tag kontakt til os og få vejledning i den optimale isoleringsløsning.

Udfører I også opgaver for erhverv?

Det gør vi. Vi udfører opgaver for erhverv og kommuner, såvel som for private. Er du bygherre, entreprenør eller lign. er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og byder på opgaven.

Kan det mon betale sig at efterisolere?
Få svar på om det kan betale sig for dig og dit hus.­ Bestil et gratis energitjek

Vores kunder er glade   

   Mia Rørbæk Skatka

Det har absolut kun være en positiv oplevelse at have jer ude og isolere vores hus. Jesper var utrolig dygtig og effektiv da han var hos os, han fik en nybagt bolle imens han arbejdede på. Vi vil helt bestemt anbefale jer til alle dem vi kan

stars

   Rune Ravn Gulstad

Vi fik hulmurs isoleret vores hus, og ved den efterfølgende termografi test viste det sig at der var nogle enkelte steder der ikke var kommet nok isolering ind. Det blev hurtigt rettet. Super service, flinke folk, og gode priser.

stars

   Sus Schneider

Vi har haft fornøjelsen af jeres arbejde 2 gange, idet vores første hus blev solgt 1 år efter I udførte arbejdet og var på ingen måde i tvivl om at I også skulle isolere vores nye bolig. Nu går vi så vinteren i møde med sindsro

stars
Rubi Isolering

Rubi Isolering