Send en besked
Ring os op

Gode råd

Kan det betale sig at efterisolere?

Hos RUBI udfører vi ingen opgaver, som ikke kan betale sig for dig og dit hus. Vi er ærlige omkring opgaven og vi gør meget ud af, at du som kunde ikke betaler for noget du ikke har behov for.  Bor du i et ældre hus kan det næsten altid betale sig at efterisolere. Ved efterisolering af et ældre hus vil du kunne mærke forskel på komforten og ikke mindst på pengepungen i form af lavere energiregning.

Bestil et gratis energitjek  så kan vi fortælle dig helt præcist hvad du får ud af at efterisolere netop dit hus.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad får jeg ud af at efterisolere mit hus?

Den typiske reaktion fra vores tidligere kunder er den glæde over at få et hus med øget komfort. Der er ikke længere træk fra kuldebroer i loft og hulmur, husets temperatur er nu jævn fordelt og støjniveauet ude fra gaden er blevet markant mindre. Dernæst mærkes begejstringen over at kunne se en besparelse på varmeregningen.

Husets energimærkning kan stige afhængig af husets varmekilde og isoleringsform. En øgning i husets energiklasse øger husets værdi, hvilket kan være en fordel i forbindelse med et evt. salg.

Kan I hjælpe mig med isolering af nybyggeri?

Hos RUBI udfører vi alle former for isoleringsopgaver. Isolering af nybyggeri er bestemt noget vi være behjælpelig omkring. Tag kontakt til os og få vejledning i den optimale isoleringsløsning.

Udfører I også opgaver for erhverv?

Det gør vi. Vi udfører opgaver for erhverv og kommuner, såvel som for private. Er du bygherre, entreprenør eller lign. er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og byder på opgaven.

Bestil et gratis energitjek

Vi er eksperter i isolering
Med mere end 15 års erfaring tør vi godt kalde os eksperter indenfor isolering.

Rubi Isolering

Rubi Isolering